top of page

IEVADS: DOMĀ PLAŠĀK

Dodies personīgās pilnveides un izpētes ceļojumā #piesevis. Ar manis rakstītām norādēm tevi ar distances piesitienu pavadīšu ceļā pie sevis ieraudzīšanas.



Tu varēsi patstāvīgi doties savā personīgajā pieredzē un telpā, lai atklātu realizēto vai nerealizēto potenciālu, radušās pārliecības, attīstītos paradumus, profesionālās stiprās puses, perspektīvas un iespējas, esošo attiecību vērtību, komunikācijas nianses.


Šī ir dāvana ikvienam, kad mazinoties sociālai mijiedarbībai, pieaug iekšējā spriedze. Saņemsi atbalstu iekšējai ticībai.


Es esmu iekšējo pārmaiņu rosinātāja. Lai iegūtu līdzsvaru starp iekšējo un ārējo telpu, svarīgi stiprināt kā savu emocionālo, tā intelektuālo plānu. Ar zināšanām par sevi radīsi emocionālo stabilitāti, tādejādi spēsi kļūt efektīvāks savā dzīvē.

Izaugsme ir ceļš. Soli pa solītim.

Ar katru nākamo uzdevumu, saņemot mazus impulsus, ieraudzīsi, ko sevī vari ietekmēt, lai vari raudzīties uz pasauli plašāk. Uzdevumi dos iekšējās paradigmas kustību uz pārmaiņām ārējā telpā. Iespējams, kādai domai mainoties par sevi, sāksi rīkoties savādāk. Neviens cits labāk nezina par tevi pašu, kā tikai tu pats par savu iekšējo telpu. Kaut ārēji silti smaidi, taču iekšienē sasalums vai tuksnesis. Izvēle būs tavā priekšā.

Ieraugi savu iekšējo telpu – kāda tā izskatās šobrīd un pieņem lēmumu – kā vēlies būt.

Turpināt kā līdz šim vai solīti pa solītim iet citu ceļu? Pārmaiņu efekts būs spēja veidot savu realitāti dziļi ieskatoties sevī. Aizsākums tam visam ir iekšējais darbiņš ar sevi. Redzēt dzīvi un domāt plašāk!



*****


Uzdevumi būs neitrāli un aicina ieskatīties sevī. Dalībniekiem nav ne vecuma, ne dzimuma, ne statusa ierobežojumi. Uzdevumiem nav secības, tas nekas, ja kādu izlaidīsi. Taču, ja iesi soli pa solim, katru iekļaujot savā pilnveidē – pēc laika pamanīsi pārmaiņas. Aicinu sev ieviest dienasgrāmatu piezīmēm par atklāto. Pašrefleksijai. Piefiksējot savas domas, vari ieraudzīt savu pilnveides ceļu.

Ej tik dziļi, cik šajā brīdī esi gatavs.

Vari pieņemt kā retoriskus jautājumus filozofiskā izpratnē, tā padziļinātā gultnē – atbildot detalizēti. Cik dziļi raksti, tik atklāsi.


Meklē norādes sadaļā "Domā plašāk"!


Kopā katrā solī!

Rudīte

Recent Posts

See All
bottom of page